Antenner og antennesystemer

Vi designer antennesystemer og kan utføre alle nødvendige tilkoblinger og målinger for TV- og radioantenner. Vi er en uavhengig leverandør som designer, implementerer og vedlikeholder alle typer antennesystemer – inkludert kabling – for boliger og kontorbygninger.

Vårt høykvalitets installasjonsarbeid gjør at potensielle feil kan repareres raskt, AV-utstyr fungerer problemfritt og bildekvaliteten er høy. Takket være vår lange erfaring, kan vi dessuten utføre fagkyndig moderniseringer av gamle systemer.

Vi tilbyr anetenne-tjenester over hele landet

  • Prosjektgjennomføring: Planlegging, installasjon og prosjektutvikling av antennenettverk
  • Rådgivning: Signalmålinger
  • Teknisk vedlikehold

Under planleggingsfasen for et nytt antennesystem, kan vi enkelt innlemme brukerønsker som f.eks. ekstra antennekontakter.

Vi tar hånd om alle tilkoblinger og målinger forbundet med bruk og vedlikehold av antennenettverket. Våre lisenser og sertifikater, samt måleutstyr, er alltid oppdaterte. Dette gjør at produktene vi leverer alltid er av best mulig kvalitet.

Heldigvis for brukerne våre, utfører vi også elektroteknikk. Dette betyr at du ikke trenger å oppsøke en annen leverandør i forbindelse med elektrisk installasjonsarbeid.

Målinger for antennenettverk

Problemer med antennenettverket? En måling av antennenettverket kan avsløre årsaken til problemene. Vi finner som regel den riktige løsningen for brukerne raskt, slik at nettverket blir effektivt og pålitelig igjen. Et pålitelig nettverk bidrar til brukerens bekvemmelighet.

Det er mulig å fastslå styrken og kvaliteten til antennesignalet ved å utføre en måling av antennenettverkssignalet. Basert på denne målingen, vil vi foreslå korrigerende tiltak for å styrke signalet. Målingen bør utføres når bildekvaliteten varierer.

Kontakt oss

Spør om et tilbud eller få mer informasjon.

Be Caverion kontakte meg

Kontakt oss