Buildings are like Bodies

Regelmessig vedlikehold forlenger levetiden
- også for bygg og anlegg

For å sikre verdien av næringsbygg og anlegg er vedlikehold viktig. Teknisk vedlikehold av bygg og industrianlegg kan deles inn i forebyggende og planlagt vedlikehold, eller korrigerende vedlikehold. For forebyggende og planlagt vedlikehold har Caverion utviklet konseptet ServiFlex™

ServiFlex er en moderne og fleksibel serviceavtale som lar deg sette sammen ditt eget vedlikehold av mer enn 100 tjenester til en funksjonell helhet. Med ServiFlex-avtalen får du kun én kontaktperson å forholde deg til hos Caverion, uansett hva henvendelsen din gjelder.

Når de tekniske anleggene fungerer riktig, øker det produktiviteten og komforten til brukerne. Vi finner garantert en løsning som passer for deg! ​


​Jeg vil vite mer - Kontakt meg


Caverion er Norges ​ledende tekniske entreprenør 

Caverion er Norges ledende tekniske totalentreprenør. Vi ivaretar dine verdier gjennom hele livssyklusen for næringsbygg og industrianlegg.

Våre tjenester og tekniske fagområder dekker alle behov gjennom hele livssyklusen for bygg- og industrisegmentet, både innen prosjekt og service. Som en teknisk entreprenør kan vi også ta totalansvaret for dine bygg og anlegg gjennom tjenestetilbudet Managed Life Cycle.

Vil du vite mer? Fyll ut kontaktskjema, så hører du fra oss!

Postnummer og sted for firma
Hva er du interessert i å vite mer om?Hvordan hørte du om Buildings are like Bodies?


Fyll eventuell annen informasjon her.