Caverion som arbeidsgiver

Caverions visjon er å bli en ledende europeisk leverandør av avanserte og bærekraftige livssyklusløsninger for bygg og industri.

Utvikling satt i system

Vi vet at for å lykkes må vi gi våre ansatte god opplæring og spennende utviklingsmuligheter. Derfor gjennomfører Caverion Academy over hundre kurs hvert år, og ansatte hos oss får egne utviklingsplaner.

I Caverion får du tydelige karrieremuligheter, innen det enkelte tekniske fag, prosjektledelse, ledelse og salg.

Faglig bredde

Caverion er landets største totaltekniske leverandør. Vi leverer alle tekniske fag til bygg, både innen service, rehabilitering og nybygg. Vi er også organisert slik at de ulike fagene jobber tett sammen. På den måten får våre medarbeidere en unik kjennskap til hele prosessen og opplever tverrfaglighet i praksis.

Vår medarbeidergaranti

Som medarbeider i Caverion skal du:

 • Få mulighet til å utvikle deg faglig og personlig i et flerfaglig miljø
 • Ha mulighet til å trives i et positivt arbeidsmiljø hvor medarbeidertilfredsheten blir målt gjennom Caverions trivselsanalyser
 • Jobbe trygt i bransjens beste system innen Helse, Miljø og Sikkerhet
 • Hvert år gjennomføre en medarbeidersamtale med din leder der det utarbeides en personlig utviklingsplan
 • Ha pensjons- og forsikringsordninger som gir trygghet for deg og din familie
 • Arbeide i en bedrift som vektlegger ordnede arbeidsforhold og høy etisk standard.

C-People

C-People er Caverions medarbeidermagasin, hvor du kan lese historier om ​noen av våre 17 000 fantastiske medarbeidere i Europa og få et innblikk i deres spennende jobbhverdag.

Gå til C-People >

Her publiserer vi artiklene fra medarbeidermagasinet i bloggformat. Enjoy!


 • Caverion i FARTA

  nov 10, 2015
  Å være aktiv sammen med gode kollegaer er ikke bare bra for helsen, det er også kjempemoro! Sjekk ut hvilke fysiske aktiviteter kollegaene våre driver med rundt om i Europa!
  Les hele artikkelen
 • Slik er hverdagen til folka våre på: Service

  okt 23, 2015
  Folka våre på service er viktige ambassadører for Caverion; det er de som er representantene for våre verdier ut mot kundene våre. Én av disse er serviceingeniør for rør og sprinkler i Drammen, Moritz Korff. Les mer om hans hverdag!
  Les hele artikkelen
 • Caverion Extreme: jobber ute i minus 40 °C

  aug 10, 2015
  I Nord-Finland bikker ikke solen horisonten på vinteren, og temperaturene kan gå så lavt som minus 40 °C. Caverions medarbeidere jobber likevel ute under disse ekstreme forholdene.
  Les hele artikkelen
 • 6 kundehistorier vi aldri glemmer

  aug 03, 2015
  Fra barn som blokkerer stormavløp, til flyvende juledekorasjoner: når du jobber med kundeservice kan du støte på situasjoner som du vil huske i lang tid. Her deler noen av våre folk sine mest minneverdige saker.
  Les hele artikkelen