Lærlingplassen

Velkommen til Lærlingplassen, infoportalen for alle lærlinger i Norge! Finn informasjon om lærlingplass, lærlinglønn, lærlingkontrakt og alt annet.

Vil du søke lærlingplass hos Caverion, merk at vi kun tar inn lærlinger på følgende fagområder: elektro, automasjon, rør, blikkenslager, kjøle og ventilasjon, telecom, platearbeider, sveiser og industrirølegger. For å søke lærlingplass hos oss, kontakt din lokale Caverion-avdeling >

Hvorfor har vi lansert en egen lærlingplass på nettsiden vår? Fordi med i underkant av 400 lærlinger sitter vi på mye kunnskap vi gjerne vil dele, så vi kan hjelpe alle nåværende og kommende lærlinger å finne informasjonen de trenger på ett sted. Caverion ble kåret til årets lærlingbedrift av Oslo Kommune og tildelte oss Fagopplæringsprisen 2014.


Lærlinglønn


Informasjon om lærlinglønn kan være vanskelig å finne ut av, så vi har laget en fin oversikt.

Se lønnsoversikt

Lærlingkontrakt og rettigheter

Hva skal en lærlingkontrakt inneholde? Få svar på dette og se rettigheter for lærlinger.

Lær om rettigheter

Spørsmål og svar

Må jeg kjøpe arbeidsklær? Når er søknadsfristen? Få svar på en rekke spørsmål om å være lærling.

Sjekk ut svarene

Søk lærlingplass

Vil du søke lærlingplass hos Caverion? Ta direkte kontakt med din lokale avdeling!

Finn lokalavdeling

Snakk med oss

Finn oss på sosiale medier og snakk med oss! Du kan f.eks. se bilder på instagram med #Caverion.

Se sosiale medier

Lærlingbloggen

Om ikke lenge vil vi også lansere en lærlingblogg, der noen av våre lærlinger vil dele opplevelser fra sin hverdag som lærling i Caverion.


Caverion samarbeider tett med videregående skoler i hele landet og med opplæringskontorene. Hvis du ønsker å bli lærling i Caverion kan du også ta direkte kontakt med et av våre avdelingskontorer.

Velkommen til lærlingebedriften Caverion!

Caverion-lærling på Mongstad

På Mongstad har Caverion leveranser til industrien. Her får du et innblikk i arbeidshverdagen til noen av våre lærlinger på Mongstad.

Norges beste lærlingplass?

laerlingplassen
"
I Caverion tar vi lærlinger på alvor.
 Det er tross alt utdanning til unge mennesker vi snakker om! Vi mener at lærlingeordningen er et samfunnsansvar og vi har ikke bare glede, men også en plikt, til å bidra.

Våre beste fagfolk har gått i læra, og de er i dag blant de som bidrar betydelig til selskapets verdiskapning. Mange sitter også som ledere og prosjektledere, men har ikke glemt sin tid som lærlinger. Hos oss er lærlingene en investering for fremtiden.
 
- Knut Gaaserud, Adm. Direktør for Caverion Norge.
 

"
Som lærling hos oss drar du nytte av at vi er en bedrift som leverer både service- og prosjektoppdrag,og du vil jobbe tett med alle fagområder, inkludert varme og sanitær, ventilasjon og klimaanlegg, kjøling, elektro, IKT og AV, sikkerhet, automasjon, industri og prosessanlegg og industrirør.

Caverion er en totalteknisk entreprenør og har lærlingplasser i følgende fag: elektro, automasjon, rør, blikkenslager, kjøle og ventilasjon, telecom, platearbeider, sveiser og industrirørlegger.