​Cblogg: ekspertråd fra bransjens tankeleder

Caverion er Norges ledende tekniske entreprenør. Med over 3 000 medarbeidere i Norge, syv tjenesteområder og ni fagområder sitter vi på masse erfaring og kunnskap vi gjerne deler med deg gjennom vår Cblogg.

Del artikler med #Cblogg

Derfor gir rådgivning fra en ekspert bedre resultat - Buildings are like Bodies (del 1 av 3)

by Helene Johansen | jun 18, 2015

Av: Roar Andersen, Salgs- og Markedsdirektør

"Buildings are like Bodies"? Hvordan kan du sammenligne et bygg med menneskekroppen? Jo, akkurat som det er smart å søke råd fra en personlig trener som hjelper deg å gjøre ting riktig helt fra starten av når du skal igang med trening, så gjelder det samme for bygg og anlegg.

F.eks. hvis du ikke vet hva du gjør når du trener, så kan du ende opp med gjøre ting feil, slik at du skader kroppen din. Men, søker du rådgivning fra en ekspert vet du at du får veiledningen du trenger slik at du oppnår effektiv trening, og unngår unødvendige skader.

Artikkelen fortsetter under bildet.
Rådgivning-325bredde
Akkurat som det lønner seg å søke ekspert råd når det kommer til trening, så lønner det seg å rådføre seg med en ekspert når du skal i gang med å planlegge et nytt bygg slik at du unngår fallgruver som fort blir til unødvendige kostnader.

Velg en som ser det store bildet

Men, når du skal velge en rådgiver, sørg for at den rådgiveren har kunnskapen om alle de tekniske fagene i bygget – for de skal jo fungere sammen! Tenk, når du skal bruke en personlig trener, så velger du ikke en som har kunnskap om bare armer eller ben, du velger en som vet hvordan kroppen din fungerer som en helhet. Derfor bør du også velge en rådgiver for ditt bygg som ser det store bildet, og har ekspertise innen alle tekniske fag.

Jeg vil vite mer - kontakt meg

Se flere eksempler på at Buildings are like Bodies >